Britse van oorsprong, ik ben actief als adviseur, coach en interim manager en combineer mijn passie en inhoudelijke kennis op het gebied van customer experience leiderschap met daadkracht en humor om mensen in beweging te krijgen en werkplezier te vergroten. Ik deel graag mijn ervaring en kennis, en ben verbonden aan Beeckestijn Business School en Nima op het gebied van Purposeful Leiderschap. Met de 23plusone methode help ik leiders om de kern van de eigen purpose te ontdekken en om deze tot uiting te brengen.

On Purpose Management

On Purpose coacht leidinggevenden die vanuit 'The Why' willen inspireren tot betere klantbeleving, ontwikkeling van talent, en werkplezier. 

Er is geen letterlijke vertaling van ‘On Purpose’; het betekent “Opzettelijk”, “Over het doel gesproken…” “betekenisvol” en “waardevol”.  Het unieke van ‘On Purpose’ is dat wij leiderschap purpose en customer experience best practices combineren. Dit zorgt voor duurzame resultaten, waarbij de uitgangspunt is dat winst het resultaat is, maar niet het doel, en dat een klantbeleving en leiderschap focus beloond wordt met winstgevendheid en groei. Een duidelijk primair doel en ijzersterke bedrijfscultuur zijn daarbij het fundament. 

Purposeful leiders leren scherp voor ogen te hebben en houden waar zij voor staan.

Wat jouw drijft, wat anderen daar zo mooi aan vinden, en hoe het nog mooier zou kunnen. Als leider is het belangrijk dat je scherp voor ogen hebt wie je bent, wat je drijft en wat anderen aantrekt. Dat begint bij het ontdekken en helder krijgen van purpose. Als je purpose hebt dan begrijp je waarom sommige keuzes gewoon niet goed voelen - en andere juist wel. Purpose werkt ook als een kompas en geeft je algemene richting: als je je geïnspireerd voelt, dan is de kans groot dat dat het gelinkt is met je purpose. Purpose helpt je om jouw ‘why’ te begrijpen en het te articuleren. Want, in de woorden van Simon Sinek “People don’t buy what you do they buy why you do it’.

Coaching op purpose leidt tot meer zelf-reflectie, bewuste keuzes, inspiratie voor jou als leider, en, bovendien, voor de mensen in jouw team.

Aansprekende maar ook moeiteloze klantbelevingen

Welke (kleine) verbeteringen hebben groot effect op de totale experience? Wat vinden klanten écht belangrijk? Welke stress factoren – de pijn punten – moeten we direct wegnemen? Welke mensen passen het beste bij ons en hoe kunnen we het beste talent ontwikkelen? Dergelijke vragen moeten worden geadresseerd om tot een optimale klantbeleving te kunnen komen. Iedereen in een organisatie moet kunnen kunnen begrijpen wat klanten écht belangrijk vinden, en hoe zij daaraan bijdragen. On Purpose ondersteunt leiders - hands on- bij het creëren van een aansprekende maar ook moeiteloze beleving met behulp van best practices, zoals multidisciplinaire customer journey mapping.