Ik houd van mooie verhalen. Daarom ben ik bezig met hoe ik de doelstellingen van de opdrachtgever creatief kan vertalen. Ik voel mij al snel een extra medewerker van uw organisatie waardoor ik goed kan adviseren en snel kan schakelen op het gebied van branding in live communicatie: brandevents. Vrienden noemen mij een pragmatisch-creatief. Door deze twee eigenschappen kan ik projectmatig te werk gaan wanneer ik een vertaling maak naar hoe we uw merk tot leven gaan brengen.

Safeties off, Senses sharp, Focus up!
Doe je merk, breng op creatieve wijze de waarden van je organisatie samen tot leven door alle zintuigen op scherp te zetten, creatief te motiveren en zo het mooiste uit uw medewerkers en de organisatie naar boven te halen.

Brandexperience op maat
Ik hanteer in samenwerking met andere professionals verschillende methoden om samen met u het merk vorm te geven en vooral om het samen doen van uw merk zodat iedereen binnen de organisatie een bijdrage kan leveren en het begrijpt.
Van story telling naar story doing: (brand-)events, branding trajecten met medewerkers, klant- en medewerkerpanels d.m.v. brandtables (de culinaire vertaling van uw waarden op tafel). Samen met u stel ik de best passende merkstrategie op. Met brandcooking kunnen we zelfs het merkrecept of uw eigen branded kookboek ontwikkelen en het merk daadwerkelijk koken!

23plusone culinair
Brandcooking and brandtables zijn te combineren met 23plusone. Samen maken we een culinaire vertaling van de drijfveren. Iedereen maakt aan de hand van eigen gekozen ingredienten een gerecht met het verhaal/zijn uitleg van het brandheart.

DeWereld van.company
Helmi van Doorn +31 30 737 02 09
helmi@dewereldvan.company

Visit website

Share