Dansen in je professionaliteit

In een sterk veranderende wereld waarin ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen en alles sneller, beter en ‘anders’ moet, kan je als professional een worsteling ervaren tussen wie je bent en wat je omgeving van je vraagt. Ik begeleid professionals die zichzelf verliezen in verwachtingen en belangen van hun omgeving, collega’s en klanten.

Door grondig zelfonderzoek naar wie je bent en hoe je het gedrag van anderen interpreteert, krijg je een realistische blik op jezelf en je omgeving. En door bewust aandacht te geven aan je eigen professionele identiteit – wie ben je, waar sta je voor en wat is jouw unieke kleur – leg je het fundament voor eigen regie.

Dit leidt ertoe dat je gaat staan voor wat je echt belangrijk vindt, scherpe keuzes durft te maken en helder communiceert met je omgeving. Waardoor je zowel je eigen pad kunt volgen, als ook betekenisvolle samenwerking kunt aangaan met collega’s en klanten. Resultaat daarvan is een gevoel van vrijheid en werken met plezier en energie.

5d

Ik ben als zelfstandig coach/trainer met trots verbonden aan 5d, de academie voor (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling. 

Coaching 
Professionele identiteit, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, autonomie, persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid.

Training
Professionele cultuur en samenwerken, communicatie, presenteren, visieontwikkeling en (personal) branding. 
“Succes zit ‘m niet in een mooi pak, maar een mooi pak zegt wel: Hallo wereld, ik mag er zijn!”

Voor wie ik 23plusone inzet

Ik zet 23plusone in bij teams binnen organisaties en scholen om met elkaar in dialoog te gaan over wat hun verbindt en drijft. Tevens legt het een fundament voor visieontwikkeling. Op individueel niveau is 23plusone een inspirerend instrument bij het onderzoeken van de eigen professionele identiteit en persoonlijk visie. Vanuit deze basis ontstaan vaak hele inspirerende en verrassende inzichten, die weer helpen bij een profilering (Personal Branding) die als gegoten zit.

Voor wie ik werk

Ik ben zowel binnen het bedrijfsleven als het onderwijs actief. Een greep uit mijn opdrachtgevers: Ymere, CAE, PWN, SAMR, Partou, TNS NIPO, GGD, Stichting Spaarnesant, Stichting Kennemerland, Bohemia, Motivaction, Alkwin Kollege, ID College, gemeente Beverwijk, gemeente Amsterdam, Reinwardt Academie.


Contact

Mobiel: 06-15650720
Mail: j.oostenbrug@5d.nu
Blog: jildouoostenbrug.nl

Website